Levertijden Grandado:


Bij Grandado hanteren wij langere levertijden dan je van andere Nederlandse webshops gewend bent. Het voordeel hiervan is dat wij in de meeste gevallen vele tientallen procenten goedkoper zijn. Lees hieronder de twee verzendwijzen en levertijden.

Wij hanteren twee verschillende verzendwijzen:

Snelle levering met track & trace.

Aan je bestelling zit een track & trace code gekoppeld. Hierdoor kun je bijhouden waar je bestelling zich op dat moment bevindt. Deze snellere levering kost €1,99. Je bestelling zal binnen 10 tot maximaal 15 werkdagen worden bezorgd.

Gratis levering zonder track & trace.

Heb je gekozen voor een gratis levering? Dan zal je bestelling binnen 20-25 werkdagen worden bezorgd.

 

De levertijden liggen dus tussen de 10 en 25 werkdagen. Weekend- en feestdagen worden hierbij niet meegerekend. Ook zijn wij deels afhankelijk van externe partijen voor het bezorgen van je pakket, zoals PostNL, bPost, TNT en/of DHL. Hierdoor kunnen we van tevoren geen exacte leverdag aangeven.

Track je order:

 

Kan ik mijn bestelling annuleren?

 

Zodra jij een bestelling plaatst op onze website, gaan onze collega’s in China direct aan de slag met jouw bestelling. Binnen enkele uren staat je pakketje gereed voor verzending. Helaas is het dan niet meer mogelijk om bestellingen te annuleren. Wat wel mogelijk is, is om je bestelling na ontvangst te retourneren als je hier, om welke reden dan ook, niet tevreden mee bent.

Klik hier voor meer info over het retourneren.

 

Mijn Track en Trace

 

code werkt niet of wordt niet meer geüpdatet?

Wanneer jouw Track en Trace code niet meer correct werkt, kan dit meerdere oorzaken hebben. Het kan zijn dat je pakket tijdens het transport niet goed gescand is. Hierdoor kan het pakket al veel verder zijn in het verzendproces dan dat de track en trace code aangeeft. Het is ook mogelijk dat het verzendlabel tijdens het transport is beschadigd, waardoor deze niet meer gescand kan worden. Helaas hebben wij in beide gevallen geen invloed op het verdere verzendproces en wachten in dit geval altijd 25 werkdagen af. In 95% van de gevallen komt het pakket wel binnen de gestelde levertermijn aan bij de klant.

 

Heb je een klacht?

 

Ben je ontevreden over een bestelling of over onze webshop? Dan willen we je verzoeken om allereerst contact op te nemen via het contact formulier hieronder. Onze collega’s gaan zorgvuldig met elke klacht om en streven ernaar om deze zo spoedig mogelijk op te lossen.

 

U kunt hieronder een andere taal selecteren:
×