Reviews/ervaringen van Grandado.com

 

Wij zijn een Chinese webshop met een magazijn in China en zijn al enkele tijd actief op de Nederlandse markt. Onze klantenservice is wél gewoon in Nederland. Helaas zijn er hier en daar wat negatieve reviews over onze website op Internet, waaronder op Trustpilot. Wij willen jou daarom op deze pagina graag uitleggen wat de oorzaak hiervan is zodat je de reviews vanuit een ander perspectief gaat zien.

Hoe werkt een review site als Trustpilot?

Trustpilot is een onafhankelijke partij die reviews verzameld.

Weet je hoe Trustpilot reviews verzameld? Trustpilot of vaste gebruikers van Trustpilot maken een pagina aan van een bedrijf waar ze een review over willen plaatsen. Als je dan Googelt op “Grandado reviews” dan staat deze zoekterm Trustpilot direct bovenaan in Google. De mensen die uit zichzelf naar de Trustpilot website gaan zijn ook vaak de mensen die een negatieve review plaatsen.

Stapelen deze negatieve reviews zich op? Dan hangt er binnen no-time een salespersoon van Trustpilot aan de lijn met het verzoek of wij daar iets aan willen doen. Daar hangt ook gelijk een zeer hoog maandbedrag aan vast waarbij je uitnodigingen kunt sturen naar alle klanten. Of een selectie daarvan. Op deze manier krijgen ook mensen met een goede ervaring de kans een review te schrijven.

Grandado voelt zich gedwongen hiertoe maar weigert hieraan mee te werkenOns magazijn bevindt zich in China, waardoor de bestellingen een langere levertijd hebben dan webshops met een magazijn gevestigd in Nederland. Enkele klanten zien deze informatie over de locatie van ons magazijn en de levertijd helaas over het hoofd wanneer zij een bestelling plaatsen.  De levertijd is echter op elke productpagina terug te vinden. Wanneer klanten hier achteraf achter komen gaan zij over tot het plaatsen van een negatieve review. Wij willen dit graag in perspectief zetten.

Wij verwerken dagelijks vele orders waardoor het percentage dat een slechte ervaring heeft met Grandado nihil is. Toch zijn we nog niet helemaal tevreden met nihil, en willen wij daar graag nul van maken. Wij werken hier hard aan!

Wij doen er alles aan om je pakket zo snel mogelijk en binnen de gestelde termijn af te laten leveren. Vanwege de locatie van ons magazijn hebben wij te maken met een logistiek proces, waarbij we de zendingen uit handen geven aan meerdere postbedrijven. Door de grote afstand die de pakketjes moeten afleggen, komt het weleens voor dat een zending zoek raakt of dat het pakket beschadigt raakt tijdens het transport. Mocht dit gebeuren dan zullen wij jou als klant altijd een correcte oplossing aanbieden.

Helaas plaatsen klanten die ontevreden zijn over deze werkwijze snel een negatieve review, zonder eerst contact op te nemen met onze klantenservice. Dit betreuren wij ten zeerste. Gelukkig hebben wij ook heel veel tevreden klanten! Wij zijn ons ervan bewust dat het ongebruikelijk is voor een Nederlands uitziende webwinkel om langere levertijden te hanteren.

Dit heeft echter enkele voordelen voor onze klanten: Doordat ons magazijn zich in China bevindt, hebben wij veel lagere kosten en daardoor kunnen wij onze producten voor veel lagere prijzen aanbieden.

Waarom hebben andere bedrijven dan wel veel positieve reviews op Trustpilot?Het is voor bedrijven mogelijk om via Trustpilot uitnodigingen aan klanten te versturen om een positieve review te plaatsen. Wij doen hier niet aan mee, omdat Trustpilot hiervoor hoge kosten in rekening brengt. Deze kosten investeren wij liever in lagere prijzen voor onze klanten.

Waarom zou je ondanks de langere levertijd toch een bestelling plaatsen bij Grandado.com?

Wij hebben een Nederlandse klantenservice en staan 5 dagen per week voor je klaar. Telefonisch of per e-mail.

Wij vergoeden eventuele invoerrechten en inklaringskosten (tot €50)

Wanneer je niet tevreden bent over je aankoop, dan kun je deze tot 100 dagen na ontvangst retourneren.

Product niet goed? Wij storten zonder problemen je geld terug.U kunt hieronder een andere taal selecteren:
×