Gratis verzending
Gratis retourneren
Lage prijzen
5 miljoen producten
24/7 service

Over ons

Grandado

Leider in de jungle van budgetproducten

Ja, wij zijn Grandado! Misschien heb je al van ons gehoord of zelfs een product van ons gekocht, en nu ben je hier! We zijn blij dat je wat meer over ons wilt weten en nemen je graag mee op onze reis!

Dus nu de grote vraag: Wie zijn wij en waarom zijn wij gepositioneerd als de leider die jou door de jungle van budget producten online loodst?

Grandado

Wij geloven in minder afval en een betere wereld.

Producten van slechte kwaliteit belanden in de prullenbak of worden teruggestuurd naar de afzender. Wij geloven in het ondersteunen van kwaliteitsproducten die we kunnen verkopen. We kunnen dit echter niet alleen. Met jouw feedback kunnen we de eerste stap zetten: op onze website alleen producten tonen van de kwaliteit die jij verwacht. We streven ernaar om de CO2-voetafdruk te verkleinen door afval en onnodige bezorgritten te minimaliseren.

Hoe gaan we dat bereiken?

Als producten niet verkopen, wordt er minder gemaakt. Dat is de basis van vraag en aanbod. Hier kunnen we verandering in brengen: we willen alleen de fabrikanten belonen die producten van goede kwaliteit maken en de slechte beperken.

Grandado
Grandado

Wat gaan we doen?

Als producten minder worden getoond, zullen ze ook minder worden gekocht, toch? Dat is waar wij ingrijpen. Voordat we producten op onze website tonen, voeren we een grondige controle uit op kwaliteit, levertijd en prijs, maar... er kan altijd iets tussen zitten. En dat is waar jouw feedback cruciaal is. We kunnen ons productaanbod nog beter maken door de slechte producten die toch op onze website terecht zijn gekomen te verwijderen. Elke productbeoordeling die je instuurt, helpt de wereld beter te maken.

Het zijn wij samen - jij en wij - in de strijd voor een betere wereld.

Met al onze gegevens, ervaring en toewijding beperken of verbannen we actief producten van slechte kwaliteit van onze website. Dit zorgt ervoor dat alleen een zorgvuldig samengestelde selectie van producten die aan onze kwalificaties voldoen beschikbaar blijft voor de verkoop.

En wat is er nog meer?

We werken wereldwijd, met partners in verschillende landen over de hele wereld. Sommigen werkten al voor de pandemie op afstand. Wij geloven in talent zonder grenzen!

Grandado
Grandado

Klantenservice

Onze partners in de klantenservice zijn er wereldwijd op gericht om u van dienst te zijn! Kwaliteit, snelheid, behulpzaam zijn en menselijk blijven, daar draait het bij ons allemaal om. Doordat we overal ter wereld actief zijn, kunnen we geweldige (klanten)service bieden in meerdere talen, 24/7 en in alle tijdzones!

Productbeheer

Ons productmanagement zorgt voor de producten die we verkopen. Zijn ze nog steeds van de kwaliteit die we beloofd hebben of kan het beter? Met jullie feedback en reviews kunnen we ons assortiment nog verder verbeteren! Naast kwaliteit kijkt dit team ook naar veiligheid: ze analyseren en onderzoeken alle producten op onze website om ervoor te zorgen dat ze binnen het voortdurend veranderende wettelijke kader vallen. Uiteindelijk is het de taak van onze collega's om ervoor te zorgen dat alle producten die we verkopen zowel legaal als veilig zijn.

Grandado
Grandado

Magazijn

Ons magazijn probeert als een goed geoliede machine te werken om de verzendtijd zo kort mogelijk te houden en toch de kwaliteit van de producten te waarborgen. Ze werken aan het vinden van de beste verzendmethoden die in balans zijn tussen kosteneffectiviteit en snelheid, zodat we hanteerbare verzendtijden kunnen bieden en toch onze prijzen laag kunnen houden.

IT

Ontwikkelaars, wat zouden we zonder hen moeten! We zijn er trots op dat ze deel uitmaken van ons team. Zij zorgen voor de website en alles wat er technisch op de achtergrond gebeurt. Ze zorgen ervoor dat de bestellingen worden verwerkt, dat de website werkt zoals verwacht en dat ze nieuwe dingen of technologie vinden om jouw ervaring met ons te verbeteren. Als er zich een technisch probleem voordoet, kunnen we altijd op hen rekenen om het op te lossen!

Grandado
Grandado

Creatief

Onze marketing- en ontwerppartners werken aan de beste website-ervaring en marketingcampagnes. Ze helpen je het product te vinden dat je zoekt, het gevoel creëren dat je welkom bent en je ervaring zo aangenaam en moeiteloos mogelijk te maken!

Wat we aanbieden

01

Makkelijk winkelen

02

Elke week nieuwe aanbiedingen

03

Zelf bestelling volgen

04

Gratis retourneren

05

24/7 service

06

Assortiment van 5 miljoen artikelen

Gratis verzending

Wij bieden gratis verzending voor alle producten

Gratis retourneren

Als je niet tevreden bent, kun je binnen 100 dagen retourneren

Lage prijzen

Tot 40% korting en elke week nieuwe deals

5 miljoen producten

Met meer dan 5 miljoen producten vind je gegarandeerd iets wat je leuk vindt